Harzens mest populære MTB-pakketilbud

MTB pakketilbud harzen

Herunder ser du vores fire bedste partner-hoteller, som blandt andet tilbyder pool-, sauna- og wellnessfaciliter, samt god forplejning.

Hotellerne her er blandt de bedste, som findes i Harzen 
med mountainbikevenlige faciliteter. 

Her kan du forvente faciliteter og ophold som er lidt udover det sædvanlige i forhold til øvrige Harzen-hoteller.

Så bliver det ikke meget bedre...

Bad Harzburg

Solehotel Winterberg

Solehotel Wintberg ligger lige ved indgangen til nationalparken, og her får du adgang til et 7.000 kvm. stort pool-, sauna- og wellnessområde. Hotellet er indrettet i tysk stil og ligger i den hyggelige by, Bad Harzburg. Herfra kan du køre på en masse spændende MTB-ture og nyde områdets mange singletracks. 

Pakketilbud
Morgenbuffet​  3-retters aftenmenu  adgang til kæmpe pool-, sauna- og wellnessområde  opfyldning af drikkeflaske + energibar til cykelturen  gratis WiFi på hotellet  aflåst cykelkælder  adgang til værksted og værktøj  vaskeplads til cykler  lån af GPS med over 40 turforslag  kortmateriale med turforslag.

Priseksempler:
2 overnatninger: 199,00 Euro
3 overnatninger: 299,00- Euro
Pris pr. pers. - v. 2 pers. i dobb.vær.

Se alle tilbud fra hotellet

Bad Sachsa

Göbels Hotel

Göbels Hotel er en "upcoming star" blandt MTB-venlige hoteller i Harzen. Göbels Hotel ligger i byen Bad Sachsa i det sydlige Harzen, og her får du dejlige faciliteter, super beliggenhed og måske helt nye oplevelser på sporene, da området hernede endnu ikke er så kendt blandt danske mountainbikere. Her er masser af lækre spor og gode naturoplevelser.

Pakketilbud
Morgenbuffet​  aftenbuffet  eftermiddagskaffe og snack  fri adgang til lækkert pool-, sauna- og wellnessområde  gratis WiFi på hotellet  aflåst cykelrum  vaskeplads til cykler  gratis parkering  specialpris på GPS-spor  mulighed for bad og omklædning efter cykeltur på afrejsedag

Priseksempler
2 overnatninger fra: 198,00 Euro 
3 overnatninger fra: 209,00 Euro
Pris pr. pers. - v. 2 pers. i dobb.vær.

Se alle tilbud fra hotellet

Braunlage

Relexa Hotel Harz-Wald

Relexa Hotel Harz-Wald har over de senere år udviklet sig til at være et af de allermest benyttede MTB-hoteller i Harzen. Hvert år kommer der masser af MTB-gæster på hotellet, som sætter pris på den gode stemning, den fantastiske beliggenhed og de dejlige faciliteter.
Hotellet er nabo til Bikepark Braunlage, og har flere MTB-ruter og spor nærmest med start i baghaven...

Pakketilbud
Morgenbuffet  aftenbuffet  aflåst cykelrum  vaskeplads til cykel  tørrerum til tøj  fri adgang til hotellets pool-, sauna- & wellnessområde  P-kælder til bil  opfyldning af drikkeflaske  1 x daglig forfriskning i hotelbar  gratis wifi • mulighed for bad/omklædning om eftermiddagen på afrejsedag • specialpris på GPS-spor mm.

Priseksempel:
2 overnatninger: 165,00 Euro
3 overnatninger: 250,00 Euro
Pris pr. pers. - v. 2 pers. i dobb.vær.

Se alle tilbud fra hotellet

Hahnenklee

Hotel Njord

Hotel Njord er populært blandt danske mountainbikere, da det ligger tæt ved Bikepark Hahnenklee og lækre MTB-spor og ruter. Hotel Njord er dansk-ejet og er 100% moderniseret gennem de senere år samt lækkert indrettet i nordisk stil, blandt andet med dejlige wellnessagtige faciliteter.

Pakketilbud:
Morgenbuffet • 4-retters aftenmenu • madpakke • gratis parkering • gratis WiFi • lille værksted til små-reparationer af cykler • kortmateriale med MTB turforslag • aflåst cykelrum • vaskeplads til cykler • opfyldning af drikkeflaske ​• fri brug af wellnessområde med spa, sauna mm. • specialpris på GPS-spor

Priseksempler
2 overnatninger: 199,00 Euro
3 overnatninger: 298,50 Euro
Pris pr. pers. - v. 2 pers. i dobb.vær.

Se alle tilbud fra hotellet