Harzens bedste singletracks, spor & ruter

Harzens bedste singletracks, spor & ruter

Planlæg dine cykelture og ruter hjemmefra og indhent viden om det område, som du vil køre i. God forberedelse er en forudsætning for at du får et godt og vellykket mountainbikeophold i Harzen

Her på siden finder du MTB-kortsæt, som hjælper dig på vej, hvad enten det er første gang du skal til Harzen med din mountainbike, eller hvis du søger inspiration til nye områder.

Leder du efter Harzens bedste singletracks, kan du også få hjælp til at finde dem her.

Nedenfor læser du mere om, hvordan du får hjælp til at finde de spor og områder som du søger.

Vi får mange henvendelser fra mountainbikere, som søger teknisk udfordrende spor, med størst mulig andel af singletracks - og det kan vi heldigvis sagtens hjælpe med.

I Harzen får du masser af muligheder for at blive udfordret, med mange forskellige typer af spor og underlag.

Vi laver oplæg på sjove og udfordrende MTB-ture med mest muligt singletrack. Vi skræddersyr ruterne ud fra dine ønsker og leverer turene som GPX-filer. - Så skal du kun lægge dem på din GPS, og det er dermed nemt for dig at navigere efter din GPS rundt i området.

Singletracks i Harzen

Læs her

Harzens officielle MTB-rute netværk

I Harzen finder du et 2.200 kilometer stort netværk af mountainbike-ruter,
fordelt over 74 officielle ture og ruter.

Du får en detaljeret beskrivelse af alle ruterne i kortsættet; Der Harz für Mountainbiker. 

Beskrivelserne indeholder blandt andet kilometer, højdemeter, rutelængder, udsigtspunkter, spisesteder, turbeskrivelser og meget mere på hver enkelt rute.

MTB ruter i Harzen

Læs her
Singletracks, GPS, Harzen, Mountainbike, spor, GPX, filer

På udkig efter singletracks og trails?

Søger du teknisk udfordrende terræn, eller spor og ruter med størst mulig andel af singletracks? - prøv TRAIL+.

Med TRAIL+ laver vi oplæg på sjove, spændende og udfordrende MTB-ture, og gerne væk fra de officielle spor, så du oplever mest muligt singletrack. Med TRAIL+ skræddersyer og tegner vi turene efter dine ønsker. 

Vi leverer turene til dig som GPX-filer. Så skal du bare overføre filerne til din GPS, og følge navigationen rundt i området. 

Singletracks, GPS, Harzen, Mountainbike, ruter, kortsæt

Officielle mountainbike ruter i Harzen

I Harzen finder du et 2.200 kilometer stort netværk af mountainbike-ruter, fordelt over 74 officielle ture og ruter. Ruterne er meget velegnede til begyndere og letøvede mountainbikere, og til øvede mountainbikere, som ikke nødvendigvis søger de mest tekniske og udfordrende spor.

Du får en detaljeret beskrivelse af alle ruterne i kortsættet; Der Harz für Mountainbiker.

Hver eneste rute har sin helt egen beskrivelse, med blandt andet kilometer, højdemeter, rutelængde, udsigtspunkter, spisesteder, turbeskrivelser og meget mere. Nemt og uundværligt til turplanlægning.