Bikepark Braunlage

Bikepark i Braunlage

Bikeparken i Braunlage er en af Harzens største og mest besøgte bikeparks. Hvert år valfarter tusinder af mountainbikere til det ca. 970 mtr. høje bjerg; Wurmberg, hvor bikeparkens ca. 18.000 mtr. spor er beliggende. 

På toppen af bjerget, som er et af Harzens højeste af slagsen, kan du vælge blandt 6-7 forskellige muligheder for at komme ned. Her er spor på op til ca. 4,5 kilomters længde.

Har du mistet lysten til et kommende adrenalin-kick ved ankomsten til toppen af bjerget, skal du ikke frygte for nedkørslen. Alle kan komme ned på to hjul fra toppen af bjerget, da bikeparken er indrettet så alle kan være med.
Der er naturligvis et velfungerende lift-anlæg i forbindelse med bikeparken.

Bikepark Braunlage

Læs mere her

Bikepark Braunlage

Adresse
Bikepark Braunlage
Am Amtsweg 5
D-38700 Braunlage
Rutevejledning

Er du vild med Bikeparks? - se her

Lær de frække fif af de lokale Harzen-instruktører på et bikepark kursus. Her lærer du alle de grundlæggende teknikker i at køre i bikepark, og hvem er bedre til at lære dig det, end dygtige lokale instruktører, som har masser af erfaring?

Kurserne afvikles primært i bikeparkerne i Braunlage, Hahnenklee og St. Andreasberg, hvor du bliver klædt på til at mestre kurve- og svingteknikker, hop og drops og meget mere.

Du får intensiv og motiverende træning af instruktørerne, som giver sig god tid til at lære fra sig, og hvis du har lyst til at lære mere er der opfølgningskursus dagen efter.

 

Læs mere om Bikepark kurser

Udlejning af downhill- & freeridecykler

Her kan du få tilbud på at leje cykler til brug i Bikeparkerne, hvis du ikke selv har en egnet cykel.

Få tilbud på lejecykler

Se film fra Bikepark Braunlage nedenfor