Dirtlej Bike Protection

9-3-2017

Er din mountainbike en "gnubber"

Arrgh - den der følelse af at ens kære(ste) eje har fået skrammer af at gnubbe sig mod nabocyklen på cykelstativet - den er bare IKKE go´...

Jeg har personligt oplevet at få gnavemærker og ridser på alle de mountainbikes, som jeg har haft. Mærker og ridser som er opstået, fordi cyklerne har kunne røre hinanden på stativet, også selvom jeg synes at alle forholdsregler var taget da cyklerne blev pakket. 

Typisk er det forgaflen, som har fået lidt knubs, men også skrårøret på rammen har til tider fået ridser fra nabocyklens pedaler.
Selvfølgelig betyder ridser og skrammer normalt ikke noget for cyklens køreegenskaber, men det er dælme ærgerligt at se på. Grimme ridser er heller ikke noget som ligefrem øger værdien på cyklen, den dag jeg måske beslutter mig for sælge den.

Derfor blev jeg ekstra nysgerrig da jeg forleden kom i kontakt med det tyske firma Dirtlej, som blandt andet producerer transportbeskyttelse til mountainbikes.

Hidtil har jeg forsøgt mig med mange forskellige former for beskyttelse på stel, gaffel og hjul. Jeg har benyttet gamle klude, t-shirts, sokker, rørskånere osv. 
Det er jo alt sammen meget godt - hvis det vel og mærke bliver siddende på plads, under transporten! 
Det er så ikke altid tilfældet, så en gang; "gaffel gnubber bagstag" over eksempelvis 200 kilometers motorsvejskørsel, det er ikke altid lige kønt bagefter...

Nå, men tyske Dirtlej producerer altså den her beskyttelse (Dirtlej® Bike Protectors), hvor du får sikker og effektiv beskyttelse af forgaffel, bagstag, ramme, pedaler og fælge.
Herudover bliver Dirtlej® Bike Protectors siddende på plads og beskytter din cykel under transporten.

fortsættes...

Dirtlej Bike Protection beskytter: forgaffel, ramme, fælge, bagstag og pedaler...

Dirtlej Bike Protection Dirtlej Bike Protection Dirtlej Bike Protection


Test & "tommel op"
Jeg har tastet Dirtlej® Bike Protectors og giver "tommel op" til kvalitet og brugbarhed. Det tager ganske få øjeblikke at montere beskyttelsen, og når jeg ikke bruger protectorerne, kan jeg opbevare dem i den medfølgende mesh-lomme.

Protectorerne er udført i en god kraftig kvalitet, og velcro-lukningen gør det nemt og fleksibelt at montere dem. Protectorerne kan vaskes i hånden efter behov. 

Beskyttelsen til / mod pedalerne er lavet til "flats", og kan sagtens bruges til klik-pedaler også. Her krydser du blot velcro-lukningerne, og så sidder protectoren hvor den skal. 

Vil du købe?
Jeg har valgt at forhandle Dirtlej® Bike Protectors her på hjemmesiden. Så kan jeg ikke blot tilbyde lækre MTB-ophold i Harzen, men også hjælpe dig med sikker og ridse-fri transport af din cykel :)

Bestilling
Ønsker du at bestille Dirtlej® Bike Protectors hos mig, kan du bestille på linket nedenfor. 
Du kan betale med Dankort, Visa, Mastercard og via Paypal.
Når du bestiller, afsender jeg senest den førstkommende hverdag, og du bør have pakken hos dig indenfor 5 dage, senest.

Prisen for et sæt til én cykel koster 239,- kr. og vil du have et sæt til to cykler er prisen 399,- kr.


/Morten mtbiharzen.dk

Du kan let og hurtigt at montere Dirtlej Bike Protection på din cykel

0 kommentar(er)

Smid en kommentar...