Undgå at "gå kold før tolv"

Når sulten og tørsten melder sig undervejs på cykelturen, så er det godt at vide hvor du finder det nærmeste Gasthaus, så du ikke går sukkerkold. Det er specielt godt at vide, hvis du kører på egen hånd og ikke har en lokalkendt guide som kender området. Alternativt kan du planlægge din tur hjemmefra, således at du lægger din rute forbi et spisested.

Heldigvis finder du mange hyggelige spisesteder undervejs på Harzens officielle MTB rutenetværk og herudover kender vi, og Harzens øvrige guider også en lang række caféer, restauranter mm., hvor du er velkommen til at svinge ind og få dig en velfortjent frokost - også selv om du er beskidt og svedig.

Er din cykel en gnubber?

Dirtlej bike protection

Arrgh - den der følelse af at ens kære(ste) eje har fået skrammer af at gnubbe sig mod nabocyklen på cykelstativet - den er bare IKKE go´...

Jeg har personligt oplevet at få gnavemærker og ridser på alle de mountainbikes, som jeg har haft. Mærker og ridser som er opstået, fordi cyklerne har kunne røre hinanden på stativet, også selvom jeg synes at alle forholdsregler var taget da cyklerne blev pakket. 

Typisk er det forgaflen, som har fået lidt knubs, men også skrårøret på rammen har til tider fået ridser fra nabocyklens pedaler.
Selvfølgelig betyder ridser og skrammer normalt ikke noget for cyklens køreegenskaber, men det er dælme ærgerligt at se på. Grimme ridser er heller ikke noget som ligefrem øger værdien på cyklen, den dag jeg måske beslutter mig for sælge den.

0 kommentar(er)

Smid en kommentar...