Fire fede dage på MTB i sydharzen

Program for dagene (vejledende program)

Onsdag d. 18/10 
Vi mødes kl. 15.15 udenfor hotellets hovedindgang, hvor vi hilser på hinanden og du får praktisk information om dagene, turene og hotellet.
Herefter kører vi samlet afsted på vores første tur, hvor vi indledningsvis kører ud langs randen af Harzen og kigger ind mod bjergene, som venter os de kommende dage.

Undervejs kan vi dele os op og afkorte turen og dele gruppen. Alt efter hvilken gruppe, som du kommer med hjem er turen mellem 30 og 38 kilometer lang.
Da mange af jer nok er trætte i kroppen, efter en lang køretur, så starter vi “blidt” op, så startturen er ikke så krævende som de kommende dage...
Vi kører efter at være tilbage på hotellet allersenest kl. 18.00...

Torsdag d. 19/10 og fredag d. 20/10 
Vi starter dagens tur kl. 9.30. Vi kører mod dagens første store stop, som er frokosten :)

Planen er, at vi begge dag spiser frokost sammen, og efterfølgende deler gruppen i to, til hhv. en lang og ekstra lang tur hjem :)

Begge dage kører vi efter planen mellem 40 og 55 kilometer.

Det bliver til et par lange dag på mountainbiken, så husk at medbringe godt med energi og væske til turen, samt masser af godt humør og god cykelkarma.

Lørdag d. 21/10 
Hvis du har mere krudt i benene, så mødes vi kl. 9.00 ved cyklerne og gør klar til en afslutningstur. Vi kører max. 2 timer i lokalområdet, ca. 10-15 kilometer. Vi tjekker ud fra vores værelser inden vi kører ud på på den afsluttende tur, og kan bade og klæde om i hotellets wellnessområde når vi er tilbage fra cykelturen. 

Huske- og pakkeliste
Tjek for din egen - og øvrige turdeltageres skyld - at din cykel er i 100% orden og fuldt funktionsdygtig.

Herunder er lidt inspiration til hvad du bør huske at medbringe på turen:

Hvis du ikke har fået skiftet bremseklodser på din mountainbike for nyligt, bør du gøre det, eller alternativt medbringe et sæt eller to, så du evt. kan skifte i løbet af turen hvis der bliver behov for det. Husk også gerne ekstra slanger, pumpe, dækjern og evt. kædeled og geardrop.

Da vejret kan være omskifteligt, er det også en god idé at medbringe et varieret udvalg af beklædning. Det kan være varmt at køre op i længere tid, og køligt når det går ned på den anden side, så jeg anbefaler at du har en tynd vindvest eller vindjakke og evt. et sæt løse ærmer med på turene. Det kan også være ganske skønt at få en tør undertrøje på i frokostpausen.

På udstyrslisten: www.mtbiharzen.dk/udstyrsguide finder du mere inspiration.

Der findes en cykelforretning i nabobyen (ca. 15 minutters kørsel fra hotellet i bil) hvis uheldet skulle være ude, eller hvis du kommer til at mangle noget grej.

Husk også dit pas og dit blå sygesikringsbevis. Der er flere steder i Harzen hvor det ikke er muligt at betale med kreditkort, så medbring Euro i kontanter til frokostpauserne mm. 

Udstyrslisten

Adresse og kontaktoplysninger til hotellet:

Göbel´s Vital Hotel
Am Kurpark 1 - 3
37441 Bad Sachsa

Telefon 49 (0) 55 23 / 94 38 - 0
info@vitalhotel.de
www.vitalhotel.de

Ved ankomst til hotellet skal du bare oplyse dit navn i receptionen. Herefter får du anvist dit værelse.

Hotellets officielle indtjekningstidspunkt er fra kl. 14.30. Ankommer du før dette tidspunkt kan hotellet ikke garantere at værelset er klar.