Skriv en tekst her
mountainbike i Harzen

Harzen - Nordeuropas største og bedste mountainbikeområde

Websitet; www.mtbiharzen.dk gik i luften i 2012, og har siden da været den foretrukne rejse-portal for danske mountainbikere, som søger inspiration og viden om at køre mountainbike i Harzen.

Gennem de senere år er de services og ydelser, som vi tilbyder via hjemmesiden blevet udvidet og tilpasset.
Det betyder at vi i dag kan lave alle typer af mountainbike-ophold, både for enkeltpersoner samt for
små og store grupper.

Mountainbike-totalophold
Via hjemmesiden kan du få hjælp til alt, hvad der har med et vellykket MTB-ophold at gøre.
Vi samarbejder med en lang række af mountainbike-venlige hoteller og lejligheder, så du altid får et ophold der passer til dine ønsker og dit budget.

Guidede ture på mountainbike
Vi råder over et stort netværk af mountainbikeguider i Harzen og disse fungerer både som guider og instruktører.
Vi sørger gerne for én, eller flere guider til dig og din gruppe, så I oplever Harzens bedste singletracks og spor, uden at spilde kostbar tid på at navigere rundt i ukendt terræn, eller endnu værre - at køre forkert.

Harzens bedste spor og ture til mountainbike
Via vores store kendskab til Harzen, og utallige mountainbike-besøg i området, hjælper vi dig til at finde de områder og spor, som er bedst egnet til dit mountainbike-ophold.

I Harzen er der spor og ture for både begyndere og øvede på mountainbike, så her er MTB-oplevelser for alle.
Nogle mountainbikere søger efter områder med eksempelvis mange klipper og rockgardens, andre ønsker trails og flow, mens nogle foretrækker lidt "roligere" mountainbike-terræn.
Vi laver skræddersyede ruter til din GPS, ud fra dine ønsker. 
Vi kalder dette tilbud for Trailpakken

Mountainbikecamp i Harzen
Vores Mountainbike Camps henvender sig til dig, som er fra letøvet og opefter. Dvs. du har nogen, eller lidt erfaring med at køre mountainbike. Niveauet på de guidede ture er inddelt i grupper, da vi har mindst to guider tilknyttet hver camp.

Her deltager du på åbne mountainbiketure med danske mountainbikeguider. Turene forløber typisk over 4 dage (3 overnatninger) og er planlagt ned til mindste detalje. Du skal derfor kun tænke på at komme til - og fra Harzen med din mountainbike. Der er tænkt på alt hvad der har med MTB-opholdet at gøre, så du skal kun tænke på at nyde turene og træde i pedalerne.

Vi sørger for alt; hotel, forplejning, spor og ruter (bare følg guiderne), opbevaring af din cykel, frokost osv. osv.
Vi bor udelukkende på gode komfortable hoteller hvor du får god mad, gode faciliteter og oftest med mulighed for wellness.

Udlejning af mountainbikes
Sidst, men ikke mindst, samarbejder vi med 5 udlejningssteder i Harzen, hvor du kan leje stort set alle former for mountainbikes - fra hardtails til fullys, fra freeride- til downhillcykler og over til E-mountainbikes med en rækkevidde på op til ca. 100 km. på en opladning.

Websitet; www.mtbiharzen.dk er en del af virksomheden MTBmedia, som ejes af Harzen-entusiasten, Morten Nielsen, som selv er passioneret mountainbiker, med mange, mange Harzen-ture i bagagen.

Har du spørgsmål til hjemmesiden, virksomheden eller Morten er du meget velkommen til at kontakte os.

MTB-hilsner fra Martin Nørris

rejsegarantifonden, mtbmedia

MTBmedia er medlem af Rejsegarantifonden

rejsegarantifonden, mtbmedia

 

MTBmedia er medlem af Rejsegarantifonden