Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning nedenfor) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.
 
Cookies og tredjepartstjenester
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
 
Vi benytter en række tredjepartstjenester (underleverandører) til levering af vores produkter og services samt til håndtering og administration af e-mailkommunikation mellem dig og os, eksempelvis nyhedsmails og notifikationer om postpakker mv.

Alle personlige informationer, som videregives til underleverandører, vil gælde i overensstemmelse med disse underleverandører fortrolighedspolitik.

Underleverandører:
• Mono.net, Hosting
• Google, Monitorering, markedsføring og statistik
• Facebook, Monitorering, markedsføring og statistik
• Dinero, Regnskab, faktura og økonomi
• MailChimp, Nyhedsmails
• PostNord, Forsendelse af varer bestilt på mtbiharzen.dk

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer dig som bruger samt øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
• Dit fulde navn
• Din adresse
• Dit telefonnummer
• Din mailadresse
• Dine betalingskortoplysninger (kun ved køb på webshop)

MTBmedia opbevarer ikke dine betalingskortoplysninger i vores database. Vores betalingspartnere (Teller og Quickpay) vil dog opbevare de nødvendige oplysninger på sikre servere.

MTBmedia beholder dog informationer om, hvilken type betalingskort der er tilknyttet din konto, kortets udløbsdato samt de sidste fire cifre af kortnummeret. Dette gør vi, for at kunne hjælpe dig med at identificere hvilket kort, der benyttes til betaling af varer købt i vores webshop.  .
 
Sikkerhed
Vi tager din sikkerhed meget alvorlig. Alle brugerinformationer opbevares i databaser, som er sikret af en bred vifte af kontrollerede branchestandarder. Der er dog ingen virksomheder, som kan eliminere enhver form for sikkerhedsrisici i forbindelse med transmissioner af personlige informationer via online transaktioner, og disse sker derfor på brugerens eget ansvar.
 
Formål
Ovenstående personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspedition af dit køb eller henvendelse, da det er nødvendigt for at vi kan opfylde vores del af dansk lovgivning. Vi beholder oplysninger om dig og dine ophold og betalinger så længe det er nødvendigt. Det skyldes, at vi har pligt til at opbevare regnskabsmateriale. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Dine personoplysninger er nødvendige for at vi kan opfylde vores forpligtelser overfor dig.
Afhængig af hvad du har givet samtykke til, sker behandlingen af personoplysninger til følgende formål:
• Booking af ophold, guider, lejecykler mv,
• Brugerregistrering til nyhedsbrev
• Salg af produkter på mtbiharzen.dk
• Salg og registrering af gavekort på mtbiharzen.dk
• Anvendelse af situationsbilleder til markedsføring
• Afsendelse af pakker (kvittering for afsendelse)

 
Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Deling af personoplysninger
Vi videregiver alene oplysninger, i det omfang det er nødvendigt for at kunne levere din rejse samt de øvrige produkter du har købt hos os i forbindelse dermed.

Vi vil typisk videregive personoplysninger til følgende modtagere i forbindelse med bestilling af en rejse og dermed relaterede produkter:

Hoteller
Vi videregiver personoplysninger til de hoteller, som du skal benytte på din rejse. Til brug for bestilling af dine hotelovernatninger vil vi typisk videregive oplysninger om fornavn, mellemnavn(e), efternavn, destination, dato for ankomst og afrejse, værelseskategori,  specielle ønsker i forbindelse med din rejse, herunder bestilling af specialkost under hotelopholdet og evt. behov for speciel assistance under hotelopholdet i forbindelse med handicap eller sygdom.

Cykeludlejning
Vi videregiver personoplysninger til de udlejere, som du skal benytte på din rejse. Til brug for bestilling af lejecykler vil vi typisk videregive oplysninger om fornavn, mellemnavn(e), efternavn, destination, dato for lejens start og afslutning, højde på personer som skal leje og specielle ønsker i forbindelse lejen.

Guider
Vi videregiver personoplysninger til de guider, som du skal benytte på din rejse. Til brug for bestilling af guider vil vi typisk videregive oplysninger om fornavn, mellemnavn(e), efternavn, destination, dato for guidearbejdet og specielle ønsker i forbindelse med din rejse.

Vi kan desuden videregive og/eller overlade dine personoplysninger til andre leverandører og/eller serviceudbydere i forbindelse med den almindelige drift af vores virksomhed, feks. i forbindelse med ekstern administration af vores IT-systemer, markedsføringsopgaver, inkasso, revision, juridisk bistand mv.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: morten@mtbiharzen.dk.
Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00, Mail:
dt@datatilsynet.dk.

 
Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
MTBmedia
Stjernevænget 33
5592 Ejby
Telefon: 53 78 10 20

Senest opdateret d. 25/5-2018